Δ.Λιάμας. Παραμένουν οι πρόσφυγες στα Βρασνά

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης έκανε ο δήμαρχος Βόλβης αμέσως μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για μεταφορά 400 μεταναστών στα Λουτρά Ν.Απολλωνίας

Μιλώντας στο thestival. gr ο Δ. Λιάμας είπε :

 

«Δεν τίθεται θέμα να μεταφερθούν επιπλέον πρόσφυγες στην περιοχή. Μοναδικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε (σ.σ. στη σύσκεψη) η μεταφορά των προσφύγων από τα Βρασνά σε άλλη τοποθεσία, μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο κ. Λιάμας, η μεταφορά των προσφύγων στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις των Ιαματικών Λουτρών της Ν. Απολλωνίας, δεν είναι εφικτή, καθώς ήδη διαμένουν 1.000 άτομα. Παράλληλα, η δημοτική επιχείρηση των Λουτρών δεν βρίσκεται σε λειτουργία, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Λιάμα, συνεχίζει να έχει οφειλές προς τη ΔΕΗ. Επίσης, σύμπλήρωσε πως, καθώς δεν υπάρχει απόφαση από το συλλογικό όργανο, δεν είναι εφικτή η όποια πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής.

Επομένως, σύμφωνα με τον κ. Λιάμα, «δεν τίθεται θέμα να προστεθούν επιπλέον πρόσφυγες», αλλά ταυτόχρονα δεν φεύγουν και οι πρόσφυγες που διαμένουν στα Βρασνά

3 σχόλια στο “Δ.Λιάμας. Παραμένουν οι πρόσφυγες στα Βρασνά”

  1. Ο Δήμαρχος είναι γνήσιος εκπρόσωπος αυτών που τον ψηφίζουν, αυτών που φοβούνται μήπως τους στραβοκοιτάξει αν διαφωνήσουν μαζί του κι αυτών που εκμεταλλεύονται τα πάντα για το χρήμα. Εμείς οι άλλοι τι φταίμε; Τα παιδιά μας, η πατρίδα μας, ο τόπος μας. Όσο ψηφίζετε τέτοιους, τέτοια και χειρότερα θα έχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *