”Είναι η ώρα να πάρουμε πρωτοβουλίες κι ευθύνες!”. Της Π. Παπαδοπούλου (υπ.δημ.συμβούλου)

”Είναι αλήθεια ότι ζούμε σε μια εποχή που η χώρα μας περνάει πολιτιστική κρίση. Που κυριαρχεί η αδικία, η ανισότητα και η υποκρισία. Που όλοι νιώθουμε απογοητευμένοι και προδομένοι.

Κυρίως όμως, εμείς οι νέοι άνθρωποι που βλέπουμε το μέλλον μας αβέβαιο. Αυτοί είναι κάποιοι απ’ τους λόγους, που η νέα γενιά δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε εκλογές, να ασχοληθεί με τα κοινά.

Αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας προβληματίζει όλους.

Ως πότε όμως θα αφήνουμε τη μοίρα μας στα χέρια ανεύθυνων και ανίκανων  ανθρώπων χάνοντας την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά;
Ως πότε θα αφήνουμε άλλους να παίρνουν αποφάσεις για τη τύχη του τόπου μας;
Ποιος είπε ότι οι νέοι ανθρώποι δεν έχουν δυνατότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση και ότι οι παλιοί πρέπει να υπερτερούν;
Η νεολαία είναι αυτή που έχει τη δύναμη, την ορμή και τα προσόντα να επέμβει δυναμικά στην εξέλιξη όλης της κοινωνίας μας και δεν πρέπει να μένει στο περιθώριο.
Οφείλουμε να συμμετέχουμε στα κοινά γιατί πολλά είναι αυτά τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν και τη γενιά μας, παραδείγματος χάρη η εγκληματικοτητα και η ανεργία.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και διεκδικούμε το αυτονόητο.
ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.
Είναι η ώρα να πάρουμε πρωτοβουλίες και ευθύνες, να δώσουμε ιδέες, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την εξέλιξη.
Όλα αυτά όμως, σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιών. Των ανθρώπων αυτών που έχουν αφιερώσει σώμα και ψυχή στη τοπική αυτοδιοίκηση και το έχουν αποδείξει όχι με λόγια, αλλά με έργο. Των ανθρώπων αυτών που βάζουν μπροστά το συλλογικό συμφέρον και όχι το ατομικό. Μόνο από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να πάρουμε μαθήματα, έτσι ώστε να έχουμε τα σωστά εφόδια και τις σωστές βάσεις για να βάλουμε τα δικά μας θεμέλια.
Συμμετέχω λοιπόν, στις Δημοτικές εκλογές, γιατί οι νέοι μπορούμε και οφείλουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, προσφέροντας την πρόοδο και την ανάπτυξη που χρειάζεται.
Συμμετέχω, γιατί ονειρεύομαι ένα Δήμο καινοτόμο και πρωτοπόρο. Ένα Δήμο που θα ανοίξει τις πόρτες στους νέους ανθρώπους και δε θα τους παραγκωνίσει.
Γιατί χρειάζεται η αλλαγή και μάλιστα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Γιατί, θέλω να ξέρω, ότι τουλάχιστον αγωνίστηκα για τις αξίες μου , τα πιστεύω μου και τα όνειρα τα δικά μου αλλά και όλων των νέων για ένα καλύτερο τόπο, όπως τον έχουμε οραματιστεί και δεν έμεινα άπραγη. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Ας είναι λοιπόν η 26η Μαΐου, η μέρα που θα επέλθει επιτέλους αυτή η αλλαγή. Ας είναι η μερα που η ίδια η πολιτεία θα δώσει το ξεκάθαρο μήνυμα, πως ήρθε η στιγμή των νέων ανθρώπων, οι οποίοι θα δώσουν τη δικιά τους φωνή και θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στη Νέα Διοίκηση του Δήμου μας”
Πολυτίμη Λ. Παπαδοπούλου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
”Βόλβη, Ισχυρός Δήμος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *