Τουριστικά αγκυροβόλια, αποχετευτικά δίκτυα, αντιπλημμυρικά 10 εκατ. Τα έργα που έμειναν στα χαρτιά του Δ.Λιάμα

Απαραίτητα έργα που έμειναν στα χαρτιά των προεκλογικών δεσμέυσεων του Δ.Λιάμα το 2014 κι αφορούσαν τα έργα υποδομής στον δήμο με τον χαρακτηρισμό μάλιστα…μεγάλα

Μάιος 2014 κι ο Διαμαντής Λιάμας ανακοινώνει στους ψηφοφόρους το ”Ανοιχτό συμβόλαιο τιμής”. Αντιγράφουμε από δημοσίευμα εκείνων των ημερών το κομμάτι της ομιλίας του που αφορά τις δεσμεύσεις του δημάρχου για τα έργα:

”Στο πλαίσιο των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ εκτός από την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής αποχετευτικού δικτύου και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων σε Σταυρό και Βρασνά προϋπολογισμού 22,5 εκατ. ευρώ (από τα μεγαλύτερα στη Βόρεια Ελλάδα) που αρχίζει η εγκατάσταση των εργοταξίων, προβλέπεται ακόμα η δημιουργία αποχετευτικών δικτύων σε πρώτη φάση σε Σχολάρι, Προφήτη, Αρέθουσα και σταδιακά σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Συνεχίζονται οι ενέργειες απόδοσης του λιμανιού Σταυρού στο δήμο Βόλβης που θα οδηγήσουν στη δημιουργία τουριστικού αγκυροβολίου.

Ακόμα, ιδιαίτερα αναφορά έγινε στις ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ του δήμου Βόλβης για την υλοποίηση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας ύψους 10 εκατ. ευρώ που έχουν ήδη δρομολογήσει  Εγνατία Οδός και Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, για την ένταξη του δήμου Βόλβης στο δίκτυο συγκοινωνίας του ΟΑΣΘ, για τη διακοπή της επένδυσης του Χρυσού και την απαγόρευση διέλευσης των φορτηγών της που μεταφέρουν επικίνδυνα απόβλητα μέσα από τους δρόμους του δήμου καθώς και  για την απόδοση του Κάμπινγκ Ασπροβάλτας στο δήμο Βόλβης για αξιοποίηση του”

 

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *