Σε δημοπρασία δύο ακίνητα στην Ασπροβάλτα από την ΕΤΑΔ. Λειτουργούσαν ως αναψυκτήρια

Τουριστικά ακίνητα, εν μέσω θέρους, βγάζει προς μίσθωση η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου προχωρά στην αξιοποίηση δύο τουριστικών ακινήτων στην Ασπροβάλτα στοχεύοντας στη μίσθωση τους.  Η ΕΤΑΔ βγάζει επίσης  προς μίσθωση εκτάσεις στην Ασπροβάλτα, με κτίσματα εντός αυτών που λειτουργούσαν σαν αναψυκτήρια.

Ο λόγος για μία έκταση 1.234, 86 τμ, εντός σχεδίου πόλεως, όπως αναφέρεται στο συνοδευτικό σημείωμα της ΕΤΑΔ, με τιμή εκκίνησης μίσθωσης τα 22.666 ευρώ. Η έκταση βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, στην Ασπροβάλτα, στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Στην εν λόγω έκταση βρίσκεται και κτίσμα το οποίο λειτουργούσε ως αναψυκτήριο.

Το δεύτερο ακίνητο βρίσκεται σε μικρή εγγύτητα από το πρώτο και η τιμή εκκίνησης για την ενοικίαση του είναι τα 29.350 ευρώ.Πρόκειται για έκταση 2.256,79 τμ, η οποία βρίσκεται στην Δαβάκη 1 και είναι εντός σχεδίου πόλεως. Στην έκταση βρίσκεται, επίσης, κατάστημα -αναψυκτήριο.

Κριτήριο ανάδειξης αναδόχου αποτελεί η υψηλότερη οικονομική προσφορά, η οποία θα αφορά στο ετήσιο μίσθωμα του πρώτου μισθωτικού έτους και η οποία δεν δύναται να είναι μικρότερη από την προβλεπόμενη. Αξίζει να σημειωθεί πως η καταβολή του ενοικίου θα γίνει με δόσεις, ενώ η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για χρονικό διάστημα πέντε ετών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον 4 έτη, κατόπιν έγγραφης συμφωνίας των δύο μερών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *